Szerszámgyártás

Melegalakító

Kovácsoló szerszámok

A 2005-ös induláskor a megrendelés állományunk nagy részét alumínium kovácsoló szerszámok tették ki. Az elmúlt öt évben 120-150 kovácsoló szerszámot készítettünk. Ezek a kovácsolás mindeféle szegmensét lefedik.

Alumínium sajtoló szerszámok

Még a Könnyűfémmű idejére nyúlik vissza kapcsolatunk az alumínium sajtolással és szerszámaival. Több kollegánk a Könnyűfémmű szerszámüzemében kezdte pályafutását a 80-as évek elején. A Sapa Profiles Kft-től kapott megrendeléseink szerszám modósításokat, javításokat, nagy pontosságú kaliberek és egyéb kiegészítő alkatrészek gyártását foglalja magában.

Hidegalakító

Sorjázó szerszámok

A sorjás süllyesztékes kovácsoló szerszámok elválaszthatatlan gyártóeszköze a sorjázó szerszám. Az elmúlt időszakban a legkülönfélébb konstrukciójú és kialakítású sorjázó szerszámokat gyártottuk.

Lemez alakító szerszámok

Vállaljuk lyukasztó, kivágó, hajlító, illetve sorozatszerszámok gyártását a tervezéstől a megvalósításig.

Gumisütő szerszámok

Gumisütő szerszámok gyártását vállaljuk a gyártmány fejlesztéstől a megvalósításon keresztül.

Műanyag fröccsöntő

Több éves tapasztalatunk van műanyag fröccsöntő szerszámok gyártása terén. A HAAS VM2-es marógépünk vásárlása, illetve a szoftveres fejlesztés hatására sikerült ezen piaci szegmensen is betörni. Célunk a meglévő géppark továbbfejlesztése, - új tömbszikraforgácsoló -hogy vevőink igényeit minél magasabb fokon tudjuk kielégíteni. 2009-ben sikeres beszállítói lettünk egy multinacionális cég szerszámkarbantartási részlegének. Szerszámaik nagy részének az átalakítása, javítása történik nálunk. A múlt év sikertörténetéhez tartozik egy kis magánvállalkozás ötlete alapján, közösen fejlesztett műanyag alkatrész megvalósítása. A mintadarab forgácsolása, majd a tesztelések, kisérletek után a sorozatgyártáshoz szükséges szerszám gyártása is megtörtént.

Alkatrészgyártás

Vállalunk egyedi vagy kis sorozatú alkatrészek forgácsolását, gépalkatrészek (fogaskerék, lánckerekek, tengelyek ...stb) gyártását. A gyártás nem csak a forgácsolást foglalja magában, hanem kiterjed a vevői igény felmérésétől a mérnöki számításokon, tanácsadáson keresztül a komplett dokumentációig.